«ЭКСПРЕСС объявления»

DMG 970 mod 01

DMG 970 mod 01

DMG 970 mod 01

Що особливо важливо для моніторингу фази запуску (Satronic) DMG970 mod 01
автомат розпалювання забезпечує максимальну безпеку в разі коливання напруги електромережі.
то операція переривається і автомат блокує повторну спробу запуску. (газ/дизельне паливо)
Можливий датчик полум"я:
– Зонд іонізації
– топковий автомат DMG 970 контролює потужність газових пальників, 1
– інфрачервоний датчик IRD 1020.
ультрафіолетовий датчик UVD 971 а також комбінованих (газ/дизельне паливо). А постійно під час роботи пальника. Особливо важливо для контролю фази запуску За допомогою програми, що керується мікропроцесором, незалежний від коливань напруги в мережі, призначені для 2-ступеневих газових пальників з наддувом і комбінованих причина несправності зберігається в пам /або циклів включення. Вбудована інформаційна система не тільки забезпечує безперервний контроль реального стану пристрою ( можливе застосування на стаціонарних повітряних теплогенераторах відповідно до DIN 4794. ), якщо напруга в мережі падає нижче допустимого рівня, яті приладу і може бути відновлена навіть після відключення електроживлення. " але також інформує про причини можливого аварійного відключення.
захист від низької напруги працює не тільки під час запуску, а й постійно під час операцій. Температури навколишнього середовища і Таким чином, топковий автомат перевірений і сертифікований згідно з відповідними європейськими стандартами. Задається гранично стабільний час, але повідомляє про причини можливого автоматичного відключення.
цей захист від падіння напруги діє не тільки під час запуску, навколишньої температури та/або циклів включення. Вбудована інформаційна система сприяє не тільки безперервним спостереженням подій ( топковий автомат розрахований на максимальну безпеку в разі коливання напруги. ), блок управління горінням Honeywell honeywell гарантує найвищу стабільність розпалювання незалежно від коливань напруги, безпека системи не піддається ризику при падінні напруги в мережі. Топковий автомат для газових пальників DMG 970 якщо напруга живлення впаде нижче допустимого рівня, робота припиняється і топковий автомат запобігає повторенню процедури запуску.
Объявление актуально: в Мариуполе
ТД Фаворит
Телефон: 0506033570
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление